tiistai 28. elokuuta 2012

Avautuminen seksistä ja hellimisestä

Plörgh, tulin ulostamaan taas itseäni tänne. Edelliseen kirjoitukseen ei mahtunut tätä mut siis mitä v*ttua, mun tekee melkeen päivittäin mieli seksiä?!

Joo, ei se kai nyt niin poikkeuksellista ehkä kai ole(?) mutta hassua. Eikä tilannetta helpota yhtään se että kihlattu on ihan eri mieltä. Sen tekee kai aika harvoin mieli seksiä, tai ei se ainakaan kovin ilmaise sitä että tekisi mieli. Joskus kihlattu on kyllä puhunut olevansa aseksuaali, itseasiassa juuri eilen mutta sitten toisaalta tänään... ...no, meillä ollut seksiä mutta ei se kyllä niin kovin aseksuaalilta vaikuta. Tiedä sitten häntä. Jokatapauksessa halusin vaan tulla tänne sanomaan että panettaa usein, ja harvemmin saan. Ehkä se liittyy siihen että kihlatun itsetunto on ilmeisen alamaissa, tai sitten se johtuu siitä että se on väsynyt, tai yksinkertaisesti siitä että kihlattu on tosiaankin aseksuaali. En tiedä, en tiedä edes sitä miksi tulin avautumaan asiasta tänne koska en kyllä yleensä vuodattaisi tälläisiä asioita julkisesti.

Tuntuu kyllä vähän myös että sellainen ihan normaali fyysinen kosketus, hyväily ja helliminen kihlatun puolelta on vähentynyt. Usein iltaisin nukkumaan mennessä mä olen se joka vähän hellii tai silittelee päätä. Harvemmin mun päätä silitellään tai muuten hellitään, kättä kyllä pidetään esimerkiksi kyljen päällä tai halataan takaapäin jos olen kyljelläni. Kaikki fyysinen kosketus ja vieressä oleminen on kyllä mukavaa, en sitä sano, mutta joskus kaipaisi että hellitään ihan odottamatta ja ilman että on itse hellinyt. Mutta voiko hyväilyn ja hellimisen puute johtua jotenkin myös itsestäni?
Tottakai voi, mutta miten?, sitä en kyllä varmaan osaa sanoa.

Nyt menen ja kömyän tuonne kihlatun viereen sänkyyn, nukkumaan.

3 kommenttia:

  1. Kihlattusi voi haluat seksiä vähemmän myös siksi, että hänen ravitsemustilanteensa on huono. Moni anorektikko ei yksinkertaisesti ole ollenkaan kiinnostunut seksistä tai edes seurustelusta.

    VastaaPoista
  2. Se on todellakin niin että syömishäiriöisen (puhun omasta kokemuksesta) on vaikea sietää kosketusta ja hellimistä. Siinä tavallaan tuntee oman kehonsa niin hyvin, ja se ei tunnu mukavalta.
    Seksikin on yleensä viimeinen asia mikä huvittaa, ja se vasta tuntuukin inhottavalta jos ei ole sinut itsensä kanssa.

    Ei todellakaan johdu susta mikään. Sun täytyy pysyä vaan lujana ja pitää vaikka sylissä, vaikka hän vastaan laittaisikin joskus.

    Mun mielestä on älyttömän hienoa että kirjoitit tästä, et ole todellakaan ainoa ton ongelman kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Näistä sanoista sain taas jotenkin kummasti uutta voimaa.

      Poista

Jos tunnistat mut tai jonkun näistä teksteistä: olet tervetullut kommentoija, mutta pidä tunnistus omana tietonasi.