tiistai 16. heinäkuuta 2013

Oon alkanu pikkuhiljaa höllentää sitä ketä päästän lukemaan tätä blogia ja kenelle kerron ihan rehellisesti miksi minä ja Riisi erottiin.

Enää en jaksa valehdella ja peitellä asiaa sellaisilta ihmisiltä jotka ei tunne Riisiä. Tätä blogiakin päästin taas yhden uuden tutun ihmisen lukemaan, nyt tätä taitaa lukea tutuista hän, Riisi(?), Ruis ja Chaos. Okei tää oli "vaihtokauppa" niin että sain kutsun hänen suljettuun blogiinsa.

2 kommenttia:

  1. ite oon kirjottanu monesta asiasta, josta oon aatellu et ehkä ei pitäs jos joku lukee,,.. esim perhe tai panot,
    mut sen jälkee kun oon saanu ne asiat ulos itestää niin on ollut hyvä olo, huolimatta siitä kuka niitä päätyy lukee,
    on huojentavaa et täs maailmassa on olemassa joku paikka, lukijoita, joiden edessä voi olla rehellinen, vaikka kaikki mun blogin ulkopuolella oiskin valetta, kulissia,,..
    rohkeutta

    VastaaPoista
  2. Olen tavallaan lukenut tätä blogiasi silloin tällöin aina, mutta en koskaan sen paremmin, koska minulla ei ole ollut aikaa blogeille erityisemmin. Ajattelin lukea kaikki postauksesi, ja suuren osan olenkin lukenut, mutta minulle on jäänyt silti vähän epäselväksi se (ehkä etten ole juuri lukenut kaikkea), että oliko sinulla sitten syömishäiriö jossain välissä? Vai oliko se vain Riisi vaiko Ruis, että jollain tapaa sinua sitten vaikutti? No joka tapauksessa, olet kumminkin ehkä saanut uuden lukijan. Luultavasti hiukan ailahtelevaisen ja hieman hiljaisen, mutta et kai pistä pahaksesi.

    VastaaPoista

Jos tunnistat mut tai jonkun näistä teksteistä: olet tervetullut kommentoija, mutta pidä tunnistus omana tietonasi.