torstai 5. syyskuuta 2013

Kaikki on hyvin

Oho, onpas ollut tahattoman pitkä tauko päivittämisessä. Kesä meni niin huristen ohi ja sen jälkeen oli noita asunto ja työjuttuja selvitettävänä niin paljon että ole kerinnyt muuta ajatella. Eikä mulla oikeastaan mitään varsinaista kerrottavaakaan ole ollut.

Vähän voisin kuitenkin päivitellä kuulumisiani nyt. Kesätöiden loppumisen jälkeen kerkisin muutaman viikon ettiä töitä ja kävinkin yhdessä työhaastattelussa joka meni tosi hyvin mutta muutama päivä myöhemmin firma ilmoittikin ettei aiokkaan palkata ketään kyseiseen työhön.

En löytänyt oman alan töitä joten päädyin erään koulun keittiöön, mikä on kyllä ihan tosi mukavaa. Työkaverit on kivoja ja työtehtävät just mulle sopivia, ei mitään tylsää muttei sentään mitään pääruuan valmistusta koko koululle :D Oon kerinnyt olla siell' nyt muutaman viikon ja pomo luottaa muhun nyt jo tosi paljon. Yks huono puoli siinä työssä on, se alkaa tosi aikasin - seitsemältä.

Asunnon suhteen en oo jaksanut tehdä mitään vaan jäin tänne porukoille vielä, eikä nyt silleen ole mikään kiirekkään pois. Ehkä kuukauden tai kahden päästä voisi alkaa miettiä asiaa uudelleen kun on saanut muutamat palkat ensin.

Kävin tänään muuten yhdessä oman alan työhaastattelussa mikä tuli ihan yllättäen, ja päädyin nyt tekemään ainakin alkuun freelancerina töitä sellaselle kahden kaveruksen firmalle. Olivat tosi mukavia tyyppejä, ne piti musta ja mun tän hetkisestä osaamisesta. En malta odottaa että työt niiden kanssa alkaa!

Tänään tapahtui jotain muutakin, nimittäin kävin pitkästä aikaa Etelän sylin kahvihetkessä tarkoituksena käydä vaan moikkaamassa tyyppejä jos sattuisi olemaan tuttuja paikalla. No siellä oli kuin olikin! Oli tosi ihana kuulla että tällä yhdellä tärkeäksi muodostuneella tyypillä menee nykyään hyvin ja oli mukava vaihtaa kuulumisia.

Ainiin sitä vielä piti kertoa että eräs blogaaja ei kirjoittanut piiiiitkäään aikaan ja olin siitä tosi huolissani koska jostain kumman syystä välitän siitä ihmisestä. Periaatteessa tuntemattomasta. Sitten se poisti bloginsa ja olin vielä enemmän huolissani mutta hihi sainkin siltä eilen sähköpostia ja sain kuulla kuulumisia <3 Pitääkin vielä tänään kirjoittaa kirje ja vastata.

Ihan hassua muuten miten jostain ihmisestä voi alkaa välittää pelkän blogin perusteella niin kovasti, että itkee kun se ottaa yhteyttä sen jälkeen kun on alkanut pelätä pahinta.

Mulla siis pyyhkii hyvin ja oon ollut viimeaikoina jopa aidosti iloinen. Kun sanoin kesällä että tuntuu siltä kun vihdoin taas eläisi, niin nyt se tuntuu vielä voimakkaammin.

Ootte kaikki tärkeitä, ja tsemppiä sekä jaksamista niille joilla ei mene niin hyvin :)

1 kommentti:

  1. ihanaa kuulla susta :) ja hyvä että kaikki on hyvin ja elämä hymylee :) oi että kaikkea hyvää sulle oot ihana <3

    VastaaPoista

Jos tunnistat mut tai jonkun näistä teksteistä: olet tervetullut kommentoija, mutta pidä tunnistus omana tietonasi.