keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Tajusin että olen päässyt tavoittelematta siihen, mitä hain kun aloitin tän blogin. Paino on noussut enkä ole enää niin hoikka kuin silloin. En oo kyllä käynyt vaa'alla mutta kyllä sen näkee että painoa on tullut lisää viimeisimmän vuoden aikana.

Sitten tajusin että oikeastaan kaipaan sitä aikaa kun olin vähän laihempi, näytin silloin kivemmalle. Teenpä sen kunniaksi jotain poikkeuksellista ja julkaisen kuvan itsestäni noin puolitoista vuotta sitten. Joku ehkä tunnistaa, kiva, pidä se omana tietonasi jooko.

Voisin ehkä tehdä pienesti töitä sen eteen että näytän taas kivemmalle. En kyllä aio kehittää mitään pakkomiellettä siihen, mutta alkaa vaan kiinnittää vähän huomiota siihen mitä syön. Ennen mun ja Riisin eroa mähän söin hyvin ja terveellisesti, mutta eron jälkeen aloin syödä tosi paljon herkkuja (siis oikeasti paljon) ja sille tielle on jääty.

Selailin muuten koneella olevia kuvia kun etsin tuota kuvaa. Törmäsin siinä etsiessä kuviin musta ja Riisistä. Niin onnellisia. Niin rakastuneita. Ja niin hölmöjä. Paljon tosi hyviä kuvia Riisistä missä se näyttää tosi hyvälle, ihan oikeen suruttaa että niiden kuvien ottamisen aikaan Riisi oli jo sairastunut.

Vähän aloin silti haikailemaan sen onnellisuuden ja elävän elämän perään.
Muutama kyynel silmäkulmassa.
Pakko mennä tupakalle rauhoittumaan.
Koska pääsen vihdoin lopulta kokonaan yli ja voin muistella aikaa Riisin kanssa ilman tunnereaktiota?

2 kommenttia:

  1. Oletko mies vai nainen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän se aika selväksi käy esim blogin nimestä ja sivupalkissa olevasta esittelystä.

      Poista

Jos tunnistat mut tai jonkun näistä teksteistä: olet tervetullut kommentoija, mutta pidä tunnistus omana tietonasi.