perjantai 12. huhtikuuta 2013

Herään tänään jo toisen kerran puheluun numerosta jota en tunnista, en uskalla vastata. Mitä jos se onkin koulusta, mitä mä sanon?

Oon siis kussu kouluni taas. Lopputyö viikkoja myöhässä eikä vieläkään valmis, yleisiä opintoja suorittamatta ja en oo jaksanu viimeviikkoina mennä kovin usein kouluun.

Opot on edelleen sitä mieltä että valmistun nyt keväällä, eikä mulla oikeesti olis kovin montaa kurssia suorittamatta kunhan vaan tekisin ja löytäisin jaksamisen siihen. Muttakun en löydä. Makaan sängyn pohjalla kattoen Pakoa, miettien että huomenna mä meen kouluun ja miten tässä taas kävi näin että koulu on näin perseellään. Ammatillisista opinnoista oon saanut hyväksilukuja koska osaan ne asiat jo, jos suorittaisin jäljellä olevat ammatilliset ja suorittamattomat lukuaineet niin ei mulla olis kai normaalia lukujärjestystä enempää tehtävää. En vaan silti pysty.

En hakenut mihinkään jatko-opiskelemaan koska en jaksanut ja olin ihan varma että valmistun vasta syksyllä, ajattelin että syksyn hauissa voi sitten hakea.

12 kommenttia:

  1. Kamalaa paasata sulle, mutta yritä nyt ryhdistäytyä, tai edes hakea apua! Sun pitäisi itekkin jo huomata että toi on kaukana normaalista käytöksestä kun masennut vaan kotona. Jos kävisit puhumassa siellä kriisipaikassa taas? :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole paasaamista :3

      Nyt tällä viikolla koitan ryhdistäytyä! (vaikka maanantai menikin ohi, hups...) Mutta jos ei nappaa niin pitää varmaan mennä sinne kriisipisteelle joo.

      Poista
  2. Kuinkas opiskeleminen oppisopimuksella kiinnostais ? :) Pääsisit töihin ja saisit muuta ajateltavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oppisopimus vois olla vaihtoehto tästä koulutuksesta valmistumisen jälkeen, jos vaan löytyy joku mukava työpaikka ja ala.

      Poista
  3. mitä alaa opiskelet tai mitä haluaisit opiskella/tehdä työksesi? anteeks kun tälläsiä utelen, mutkun oon utelias ;P Niin ja paljon tsemppiä koulun kanssa..tai elämän ylipäätään. Uskalla luottaa itsees kyllä sää pärjäät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tartte pyytää anteeksi :)

      Opiskelen media-assistentiksi ja haluaisin tehdä jotain niihin opintoihin liittyvää työkseni, varmaan nettisivuja tai jotain sellasta. Opinnoissa jos pitää mennä vielä opiskelemaan niin olisi kiva päästä syventämään tätä media-assistentin koulutusta.

      Kiitos <3

      Poista
  4. Ootko ollu jo kouluun yhteydessä? Toivottavasti oot saanut selvitettyä asiat:/

    Onko olo yhtään jo helpottunu ja ootko ollu yhteydessä mihinkään paikkaan että saisit apua? Sä taidat olla oikeesti masentunu, ja sun pitää toimia nyt ennen kuin se pahenee lisää. Onko sulla kesällä jotain suunnitelmia mitä odottaa? Työtä tai muuta joka auttaisi pysymään rytmissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen mä tunneilla kyllä käynyt, ja tarkoitus nyt oikeasti tsempata kunnolla! Koulua on vaan enää jäljellä muutamia viikkoja ja opintoja paljon tekemättä niin tuskin tulen valmistumaan mutta pitää koittaa.

      Olo on kiitos kysymästä vähän helpottanut ja ei, en kyllä ole ollut yhteydessä mihinkään enkä varmaan aiokkaan. Kesäksi on kesätyöt mukavassa porukassa <3

      Poista
  5. Hei, oletko elossa! Mikset postaile enään!? Päivitä tietosi meillekin :(
    ps anteeksi tunkeilu...
    terv huolestunut lukija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elossa ollaan ja on pitänytkin kirjoittaa vähän mutta en ole saanut aikaiseksi, koitan viimeistään viikonloppuna raapia jotain kasaan.

      Poista
  6. moi, mitä kuuluu? :) on jo vähän ikävä sua kun susta ei oo vähään aikaan kuulunu. Kai kaikki on kunnossa? Päivittelehän jos jaksat.. Aurinkoista ja ihanaa kevättä sulle!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anonyymi :3

      Hengissä ollaan ja niin, no lue uusin blogaus ja muodosta mielipide siitä onko kaikki kunnossa XD

      Kiitos, keväitä myös sulle.

      Poista

Jos tunnistat mut tai jonkun näistä teksteistä: olet tervetullut kommentoija, mutta pidä tunnistus omana tietonasi.