sunnuntai 26. toukokuuta 2013

En vittu enää koskaan koita piristää jonku aamua/päivää/elämää samaan tapaan kun Lintusen. Voisin myös jatkossa olla sotkeentumatta ihmissuhteisiin.

Nähtiin siis Lintusen kanssa ja puhuttiin. Olin saanu sille ihan paskat housuun sen lapun takia kun se oli käsittänyt sen väärin. Oli tosi mukavaa, puhuttavaa riitti taas ja saatiin selvitettyä tää pieni väärinymmärrys todeten että kumpikaan ei oo valmis seurustelemaan ja et aika ei oo oikea mutta on kiva hengata joten pysytään kavereina. Lintunen auttoi myös ihan mahdottomien koulutehtävien kanssa niin että aiemmin samana päivänä lytätty haave valmistumisesta sai taas voimaa.

Kesä menee periaatteessa kokonaan töissä eli mahdollisuudet tutustua uusiin ihmisiin on aika minimaaliset, ellei jotain hämmentävää tapahdu kun oon viikon kiertämässä maata.

Ps olin oikeessa Lintusesta, sillä on ainakin joskus ollut syömishäiriö

2 kommenttia:

  1. Puhuitteko te sh:sta? Mitä tapahtui? anteeksi kysely :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sivuttiin sh:ta kun selittelin vähän miks oon nii huono ja kerroin menneisyydestäni Riisin kanssa. Siinä vaan tuli ilmi että Lintusellakin on ollut joskus, mutta Lintunen ei kertonut sen tarkemmin enkä kehdannut udella.

      En ehkä täysin ymmärrä mitä tarkoitat kysymällä 'mitä tapahtui?' Mutta siis istuttiin monta tuntia kahvilla ja puhuttiin kaikesta ihan mahdollisesta eli ei vaan puitu väärinkäsitystä, sitten siirryttiin kirjastoon ja Lintunen autteli keskstelun ohessa mun koulutehtävien kanssa.

      Ja ei haittaa, saa udella ja kysellä :3 Ihan mieelläni vastaan.

      Poista

Jos tunnistat mut tai jonkun näistä teksteistä: olet tervetullut kommentoija, mutta pidä tunnistus omana tietonasi.