tiistai 11. joulukuuta 2012

My Brain is Full of F**k

Koska ei nähty Riisin kanssa lauantaina, nähtiin tänään. Meille jotenkin tavanomaista sekoilua että toinen on muka myöhässä mutta eikun hups toinen onkin enemmän ja loppupeleissä nähdään 20min sovittua myöhemmin.

Mennään kahvilaan, kiinnitän huomiota siihen miten Riisin kasvoista on tullut vähän miehekkäämmät. Vai kuvittelenko? Mietin miten kaunis Riisi on, nyt vasta muistan sen uudelleen. Olo on vaivaantunut, en osaa sanoa oikeen mitään tai katsoa Riisiin. Pitäisi käydä postissa ja ostamassa joululahjoja.

Jossain vaiheessa totesin että pitäis varmaan lähetä ostamaan niitä joululahjoja nyt. Riisi oli puhunut jostain eurokaupasta mihin halusi mennä. Astuttiin ulos kahvilasta, meinasin ottaa vahingossa Riisiä kädestä. Kun oltiin yhdessä, käveltiin aina käsi kädessä. Mietin mihin suuntaan lähden ensimmäiseksi ostoksille. "Ai, luulin et mentäis yhdessä sinne eurokauppaan." Mentiin yhdessä eurokauppaan, sitten toiseen. Olo pysyi vaivaantuneena.

Käveltiin metroon, liukuportaissa Riisi tökki/kiehnäsi/jotain päällään mun olkapäätä, kuten sillä oli tapana ennenkuin meidän suhteesta tuli riitaisa(?). Metro ei päässyt liikkeelle joten noustiin metrotunnelista takaisin ylös. Meinasin taas vahingossa ottaa Riisiä kädestä.

Käveltiin postin ohi, totesin jotain "nyt vaan raahaan sua mukana et ei sun tartte tulla tai siis pyöriä mun kanssa." Riisi jatkoi pyörimistä. Postissa ei ollut enää niin kovin vaivaantunut olo.

Rampattiin kaupoissa ja pohtimassa mun joululahjoja. Liukuportaissa Riisi tökki/kiehnäsi/jotain taas, ja taas, ja taas. Kaupassa hehkutti miten hieno joku asia oli, miten hän haluaisi sitä ja tätä ja tota. Riisi auttoi mua kaupoissa etsimään ja valitsemaan asioita.

Riisi: "*naureskelua* Aina sun kaa saan ostettua jotain sellasta mitä oon halunnu.
Niinku se hupparikin, mietin kaupassa et laihapoika sano et osta se kerran haluut.
Ja nyt tää tuikkukippo."
"Ehkä et tuukkaan toimeen ilman mua"
Riisi: "Nii *naureskelua*"

Mentiin syömään koska Riisi halusi pitsaa ja sillä oli nälkä. Riisi tarjosi siitä osan mulle. Puhuttiin kaikesta ja vitsailtiinkin vähän. Osattiin arvata mitä toinen ajattelee, mitä toinen oli sanomassa ja mitä toinen oli tekemässä. Riisi kertoi että sekin oli meinannut ottaa vahingossa mua kädestä.

Tuntui ihan kuin kaikki olisi vähän kuin ennen, paitsi vaan ilman käsi kädessä kulkemista ja riitelyä tai piikittelyä. Ilman suhdetta.

Oli mukavaa ja tunnit meni nopeasti. Tuli aika lähteä kotiin, meinasin ensin mennä junalla mutta päädyttiinkin Riisin kanssa samaan bussiin vaikka se tiesi kummallekkin pidempää kotimatkaa ja bussin vaihtoa. Siinä vaiheessa kun olin vielä menossa junalle halattiin, halattiin pitkään ja lämpimästi. Kun tuli aika vaihtaa bussia halattiin, taas pitkään ja lämpimästi. Tuntui ihan mielettömän hyvälle olla taas lähellä Riisiä, ei olisi millään halunnut lähteä siitä. Halausten aikana muulla maailmalla ei ollut mulle mitään väliä. En meinannut päästä lähtemään bussipysäkiltä. Olisi tehnyt mieli pussata nopeasti Riisiä poskelle.

Lähdin kävelemään kotiin, pää ja ajatukset ihan sekaisin.



Puhin Riisin kanssa äsken, tai oikeastaan ollaan puhuttu siitä asti kun kumpikin pääsi kotiin.

"Musta oli myös ihana halata. Se oli jotenki nii lämmin ja aito ja ja ja ihana.
Ja sun kanssa oli tänään niin kivaa. Jotenkin rento olo vaikka välillä säikky et sanoinko
jotain tyhmää tai oliko tyhmää vahingossa  hipasta tai oliko tyhmää hymyillä ja olla kiva."

3 kommenttia:

  1. Ehkä on parempi että sä ja riisi olette vain kavereita, teillä sujuu paremmin! Vaikka surullistahan se on että vanhat tavat tulee uudelleen pintaan.

    VastaaPoista
  2. Puhuisitte asiat halki. Ihan kaikki, syvällisesti ja ajan kanssa.
    Mietitte missä te nyt meette, mihin suuntaan olette menossa jatkossa, tulevaisuudesta... Kaikki.

    VastaaPoista
  3. Mieti kahesti mitä teet ennen kuin sua taas sattuu pahasti. Sä et ole yli Riisistä, eikä sun vielä kuulu eikä tarttekaan olla. Sä tarttet nyt omaa aikaa, että saat pelastettua itsesi ja löydettyä itsesi uudelleen. Älä kadota itseäsi kokonaan. Vaikka tuntuu pahalta niin sinuna yrittäisin pitää etäisyyttä Riisiin, niin että annat itsellesi tilaisuuden oikeastikkin surra ja käsitellä asiaa. Päästä yli. Nyt ei ole oikea aika teille. Sä et pysty pelastamaan ketään, joka ei halua pelastetuksi, ja silloin satutat vain itseäsi.

    Aina rakkaus ei riitä, ei väliä kuinka paljon rakastaisi.

    VastaaPoista

Jos tunnistat mut tai jonkun näistä teksteistä: olet tervetullut kommentoija, mutta pidä tunnistus omana tietonasi.