torstai 6. joulukuuta 2012

Pikainen

Oli kivat pikkujoulut. Olin ihan humalassa jo kolmen siiderin jälkeen eikä oltu varsinaisesti lähdetty viettämään iltaa. Join paljon lisää mutta sain pidettyä suuni kurissa. Oli mukavaa, unohdin kerrankin oikeasti kaikki murheet.

Suututtaa koska kävin juuri kommentoimassa ~tuhanteen blogiin ja unohdin painaa sitä että saisin sähköpostiini uudet kommentit. Miksi bloggerissa ei voi saada automaattisesti ilmoitusta vastauksista omiin kommentteihin?

Laitoin eilen lämpömittarin tänne, mun huoneessa on +15 astetta.

6 kommenttia:

  1. itkettää sun puolesta. koita saada ittes kuntoon. oot kun varjo itestäs, sä et oo enää ok, et normaalisti surullinen vaan masentunu. Toivottavasti saat kaiken kuntoon, sitä sä tarvitset. sä olet hyvä ihminen ja ansaitset onnen, vaikket itse aina uskokaa siihen. olit riisille paras poikaystävä ja uhrautuva ja rakastava. lähellä täydellisyyttä, nyt ansaitset sellaisen joka oikeasti näkee sen ja arvostaa sitä.

    olet mahtava.

    rakkaudella, ziggy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä kuka olet tai mistä ilmestyit mutta tuli ihan mielettömän hyvä olo tästä kommentista, kiitos! <3

      Poista
  2. Voi pieni kulta huolettaa ku yllättäen tullu alkoholia mukaan paljon(?) ;__;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helppo tapa muka hukuttaa ja poistaa se paha olo hetkeksi, tuntea hetken olonsa iloiseksi. Pikkujoulutkin loppui musta ihan liian aikasin koska siellä oli niin hyvä olla, murheet ei painanu mieltä. Eikä asiaa taida auttaa yhtään että suvussa on taipumusta tuohon alkoholiin.

      Poista
  3. Ei mulla muuta kuin että luen (ja päivitän jokapäivä blogiasi uuden postauksen toivossa :D) ja toivon sulle kaikkea hyvää <3

    t. tuntematon

    VastaaPoista
  4. Moiks:) mun uus blogi: www.parempianumeroita.blogspot.fi
    Tsemppiä sullekkin<3
    T. Tyttö joka joutu lopettaan bloginsa

    VastaaPoista

Jos tunnistat mut tai jonkun näistä teksteistä: olet tervetullut kommentoija, mutta pidä tunnistus omana tietonasi.