tiistai 27. marraskuuta 2012

Hassua, joskus en osannut edes kuvitella kirjoittavani blogia. Kun aloin kirjoittaa blogia en taas osannut kuvitella että kirjottaisin kamalan aktiivisesti, nyt viimeaikoina olen kuitenkin kirjoittanut ehkä vähän turhankin ahkeraan eikä mulla edes oikeen ole asiaa.

Tänään kävin kriisipisteellä puhumassa uuden työntekijän kanssa kun "omani" on edelleen poissa. Hän oli erittäin mukava ja pystyin puhumaan, mutta en saanut suustani kaikkea mitä olisin halunnut. Ehkä seuraavalla kerralla.

Näin myös vanhaa kaveriani jota en ole nähnyt nääääääääääääääääääääin pitkään aikaan, oli mukava nähdä taas ja jutella. En tiennytkän että hänkin on sairastanut syömishäiriötä mutta sainpa senkin tietää nyt. Tämä kaveri on ollut myös töissä samassa paikkaa mihin mulla on työhaastattelu torstaina, se sanoi että työilmapiiri on sen mielestä ollut vähän huono eikä sitä ole otettu porukkaan mukaan. Toisaalta taas toinen kaveri joka on samassa paikaa töissä sanoo että siellä on mhtava ilmapiiri ja kiva olla töissä. Tiedä sitten mitä uskoa, vähän kaksijakoiset fiilikset tuli tuosta paikasta mutta pakko saada töitä että saa rahaa ja toi on tällä hetkellä paras mahdollisuus...

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä sun blogis on yksi parhaista, sä kirjotat niin aidosti ja sun teksteihin pystyy samaistumaan :) Halusin vaan kertoa, että tykkään tosi paljon lukea juttujas!

    VastaaPoista

Jos tunnistat mut tai jonkun näistä teksteistä: olet tervetullut kommentoija, mutta pidä tunnistus omana tietonasi.