torstai 29. marraskuuta 2012

Kylmä

Eilen ja tänään en vaan ole jaksanut nousta sängystä, ilmoittanut töihin että teen etätöitä. Vitut mitään töitä olen tehnyt, maannut vaan sängyssä.

Kävin siellä työhaastattelussa, tuli vähän wtf olo koska pomo ei ollutkaan paikalla ja oli vähän sekavan hassu lyhyt haastattelu. Kuulemma opiskelijat on yleensä tiskannut, vienyt roskia ja täyttänyt hyllyjä. Ei ihan sitä mitä ajattelin, oon kuitenkin ollut monta vuotta jo kahvilassa töissä ja kahtena kesänä keittiössä tekemässä ruokaa. Okei joo, jostain on alotettava.

Työhaastattelun jälkeen menin kaupungille odottelemaan vanhan työkaverin näkemistä, istuskelin ostoskeskuksen lattialla ei-niin-hyvät-ajatukset mielessä: Jossain vaiheessa puhelin soi ja kuulen sieltä kaverin äänen jota en ole nähnyt pitkään aikaan, "hei moi, aattelin soittaa sulle ku kuulin yhdeltä yhteiseltä tutulta että se oli äsken nähnyt sut istuskelemassa etkä vaikuttanu kovin iloselta." Vitsit mikä ihana kaveri, oikeesti <3

Menin rullaportaita alas ja itkin, mietin sitä että mitä sanon tuolle kaverille olostani koska hän sitä kuitenkin kysyisi. Kerroin vaan että vähän huonoa, mutta ei se mitään. Pidin keskustelun kaverin kuulumisissa, en olis osannut missään nimessä kertoa niitä itsetuhoisia ajatuksia joita haudoin päässäni vielä viisi minuuttia sitten.

Kotona on kylmä, täällä ei kai lämmitys toimi. Mulla on melkeen samat vaatteet päällä sisällä ja ulkona. Hetken luulin että tänään on perjantai, kunnes tajusin että huomenna on perjantai ja työpäivä. Ahdistaa. En vaan jaksaisi, miten pystyn ikinä nousemaan huomennakaan sängystä?

En vain jaksaisi elää.
Tältäkö on siis Riisistäkin tuntunut?

7 kommenttia:

  1. Toivottavasti toi väsymys/masentunu olotila helpottaa :) Kyl se siitä ( koitan olla piristävä? :D ) Ja toivotaan et jaksaisit sinne töihin mennä, tosin ite en jaksa käydä koulussa, so.. :P Mut tsemppiä sulle :)

    VastaaPoista
  2. Äh, paskat, kun sun olotilas on tuommoinen, vaikka eihän sille mitään vaan voi :( Ja ymmärrän paremmin kuin hyvin. Mutta toivottavasti puhut sitten fiiliksistäs oikeasti edes kriisipisteellä, jos et kavereille pysty puhua. Se ois kovin tärkeää puhua varsinkin, kun on tuota itsetuhoisuutta jne niin sitä suuremmalla syyllä. Varmasti tiedät mitä tarkoitan. Ei muuten, mutta mä olen ainakin huolissani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei et ollu kahvihetkessä tänään ku kävin pitkästä aikaa D: Nojaa mutta voinhan mä täällä toki kertoa saman... ...kävin puhumassa kriisipisteellä (niinku joo jostain uudemmasta kirjotuksesta selviää) ja sain puhuttua tosi paljon sellasia asioita lapsuudestakin joista en ollut aiemmin puhunu. Tuli sellanen oli et kerranki sai ja puhui ittestään eikä vaan Riisistä, sen sairaudesta ja kuinka on huolissaan siitä.

      Poista
    2. Mä en ollut kahvihetkessä, koska en tiennyt, että se pidettiin! Ajattelin, koska itsenäisyyspäivä. Voihan höh.

      Hienoa, kun sait puhuttua nimenomaan itestäs, kaikista noista ajatuksistas, oon ollut huolissas jaksamisestas ja susta yleensäkin.

      Toivottavasti nähdään jossain kahvihetkessä!

      Poista
    3. Pikkujouluissa! Jos sinne tulet niin ehkä siellä nähdään...

      Ainiin, kerroit muuten jossain kommentissa (mitä en enää löydä) että pääsit laulamaan johonkin bändiin. Onneksi olkoon siis siitä!

      Poista
    4. Joo tuun mä sinne käymään ainakin :)

      Jep, kerroin bändistä siinä haaste-kirjotuksessas. Kiitos :)

      Poista

Jos tunnistat mut tai jonkun näistä teksteistä: olet tervetullut kommentoija, mutta pidä tunnistus omana tietonasi.